Top 60 Amazon Prime Delen Met Familie Update

How To Share Amazon Prime Membership (Family & Friends)

Top 60 Amazon Prime Delen Met Familie Update

How To Share Amazon Prime Membership (Family \U0026 Friends)

Keywords searched by users: amazon prime delen met familie amazon prime video, amazon prime wachtwoord wijzigen, amazon prime opzeggen, amazon prime meerdere schermen, amazon-huishouden, amazon prime tegelijk kijken, amazon prime inloggen, amazon prime abonnement

1. Wat is Amazon Prime?

In dit gedeelte wordt uitgelegd wat Amazon Prime is en welke voordelen het biedt.

Amazon Prime is een betaald abonnementsservice van Amazon die verschillende voordelen en extra’s biedt aan haar leden. Met een Amazon Prime-lidmaatschap kunnen gebruikers genieten van snelle en gratis verzending van miljoenen producten, toegang tot duizenden films en tv-series via Prime Video, onbeperkte opslagruimte voor foto’s met Amazon Photos, gratis toegang tot meer dan 2 miljoen nummers met Prime Music, en nog veel meer.

Het Amazon Prime-lidmaatschap heeft een breed scala aan voordelen en is vooral handig voor frequente online shoppers. Door te betalen voor een Amazon Prime-abonnement ontvangen leden in aanmerking komende producten binnen één of twee dagen gratis thuisbezorgd, zonder minimale bestelwaarde. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig producten bestellen via Amazon en niet willen wachten op langzame verzending. Bovendien zijn er ook bepaalde gebieden waar dezelfde dag of zelfs bezorging binnen een paar uur mogelijk is met het Amazon Prime-lidmaatschap.

Daarnaast heeft het Amazon Prime-lidmaatschap ook veel digitale voordelen. Als Prime-lid krijg je toegang tot Prime Video, een streamingplatform vergelijkbaar met Netflix, waar je kunt genieten van duizenden films, tv-series, documentaires en originele Amazon-producties. Prime Video biedt een breed scala aan content, variërend van klassieke films tot nieuwe releases en populaire tv-series. Het is een geweldige aanvulling voor filmliefhebbers en bingewatchers.

Met Amazon Prime kun je ook genieten van Prime Music, een muziekstreamingservice vergelijkbaar met Spotify, waar je onbeperkt naar meer dan 2 miljoen nummers kunt luisteren zonder extra kosten. Prime Music stelt je in staat om je favoriete nummers en afspeellijsten te downloaden en offline te beluisteren, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete muziek, zelfs zonder internetverbinding.

Bovendien biedt Amazon Prime ook extra voordelen zoals toegang tot exclusieve aanbiedingen en kortingen op bepaalde producten, exclusieve toegang tot Amazon Prime Day sales, toegang tot Kindle-e-books en tijdschriften met Prime Reading, en onbeperkte opslagruimte voor foto’s met Amazon Photos.

Het Amazon Prime-lidmaatschap is beschikbaar in verschillende landen, waaronder Nederland. Door een Amazon Prime-abonnement aan te schaffen, kunnen Nederlandse gebruikers profiteren van al deze voordelen en extra’s.

2. Voordelen van Amazon Prime voor het hele gezin

De voordelen van het delen van een Amazon Prime-lidmaatschap met familieleden worden hier besproken.

Een van de grootste voordelen van Amazon Prime is dat je je lidmaatschap kunt delen met andere familieleden, zodat zij kunnen profiteren van dezelfde voordelen en extra’s als jij. Met Amazon Household kun je je Amazon Prime-lidmaatschap delen met maximaal vier andere volwassen gezinsleden en maximaal vier kinderprofielen. Dit betekent dat je niet aparte lidmaatschappen hoeft aan te schaffen voor elk gezinslid, waardoor je geld kunt besparen.

Door een Amazon Household aan te maken, kunnen jij en je familieleden genieten van snelle en gratis verzending van miljoenen producten, toegang tot duizenden films en tv-series via Prime Video, gratis toegang tot liedjes met Prime Music en nog veel meer. Het delen van een Prime-lidmaatschap met je gezin is vooral handig als je veel bestellingen plaatst via Amazon en als je familieleden ook graag gebruik willen maken van de voordelen van Amazon Prime.

Daarnaast kunnen gezinsleden binnen een Amazon Household hun eigen Amazon Video-profielen aanmaken, waardoor ze hun eigen kijkvoorkeuren kunnen beheren en aanbevelingen kunnen ontvangen op basis van hun persoonlijke smaak. Dit maakt het delen van een Prime Video-account met je familie nog handiger, omdat elk gezinslid zijn eigen gepersonaliseerde kijkervaring kan hebben.

Bovendien hebben alle gezinsleden binnen een Amazon Household toegang tot de gedeelde betalingsmethoden en afleveradressen, wat het online winkelen nog eenvoudiger maakt. Hierdoor kunnen gezinsleden hun eigen bestellingen plaatsen met behulp van het familieaccount, zonder dat ze hun eigen betaalgegevens hoeven in te voeren of een nieuw afleveradres hoeven op te geven.

Het delen van een Amazon Prime-lidmaatschap met je gezin is een geweldige manier om geld te besparen terwijl je geniet van alle voordelen en extra’s die Amazon Prime te bieden heeft. Het stelt je in staat om dezelfde voordelen te delen met je geliefden, zodat iedereen kan profiteren van snelle en gratis verzending, toegang tot een enorme bibliotheek met films en tv-series, en nog veel meer.

3. Hoe maak je een Amazon Household aan?

Stappen en instructies om een Amazon Household aan te maken, waarmee je Amazon Prime kunt delen met je gezin.

Het creëren van een Amazon Household is een eenvoudig proces dat je in staat stelt om je Amazon Prime-lidmaatschap te delen met je gezin. Volg de onderstaande stappen om een Amazon Household aan te maken:

1. Ga naar de Amazon-website en log in op je Amazon-account.
2. Ga naar “Mijn account” en zoek naar de optie “Amazon Household” of “Huishouden”.
3. Klik op “Een nieuw Amazon Household aanmaken” of een vergelijkbare optie.
4. Je wordt gevraagd om de vereiste informatie in te voeren, zoals de namen en e-mailadressen van de gezinsleden die je wilt toevoegen aan de Amazon Household.
5. Voer de benodigde gegevens in en bevestig je selectie.
6. Nodig je gezinsleden uit om deel te nemen aan je Amazon Household door ze een uitnodiging via e-mail te sturen.
7. Je gezinsleden ontvangen de uitnodiging en moeten deze accepteren om deel uit te maken van de Amazon Household.
8. Zodra je gezinsleden de uitnodiging hebben geaccepteerd, kunnen ze genieten van dezelfde voordelen en extra’s van Amazon Prime.

Het aanmaken van een Amazon Household is een eenvoudig proces en stelt je in staat om je Amazon Prime-lidmaatschap te delen met je gezin. Zorg ervoor dat je alleen gezinsleden uitnodigt die je wilt toevoegen aan je Amazon Household en die je het abonnement wilt delen.

4. Het creëren en beheren van Prime Video-profielen

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe je specifieke video-profielen kunt maken en beheren binnen je Amazon Prime-lidmaatschap.

Met Amazon Prime Video kunnen gezinsleden binnen een Amazon Household hun eigen profielen aanmaken, waardoor ze hun eigen kijkvoorkeuren kunnen beheren en aanbevelingen kunnen ontvangen op basis van hun persoonlijke smaak. Het creëren en beheren van Prime Video-profielen is een eenvoudig proces. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe je dit kunt doen:

1. Ga naar de Amazon Prime Video-website en log in op je Amazon-account.
2. Navigeer naar de “Accounts en instellingen” sectie van je Amazon Prime Video-account.
3. Zoek naar de optie “Profielen beheren” of een vergelijkbare optie en klik hierop.
4. Klik op de optie “Nieuw profiel” toevoegen om een nieuw profiel aan te maken voor een gezinslid.
5. Voer de naam in voor het nieuwe profiel en selecteer eventueel een profielfoto.
6. Herhaal stap 4 en 5 voor elk gezinslid dat een eigen profiel wil hebben.
7. Nadat je alle profielen hebt aangemaakt, kun je individuele profielen beheren en bijwerken door terug te gaan naar de “Profielbeheer” sectie.

Binnen de “Profielbeheer” sectie van je Amazon Prime Video-account kun je verschillende profielinstellingen aanpassen, zoals de weergavenaam, de taalvoorkeuren en het ouderlijk toezicht. Hiermee kun je de kijkervaring aanpassen aan de individuele voorkeuren van elk gezinslid en ervoor zorgen dat er alleen geschikte content wordt getoond aan kinderprofielen.

Door individuele profielen voor gezinsleden aan te maken en te beheren, kun je ervoor zorgen dat iedereen binnen je Amazon Household een gepersonaliseerde kijkervaring heeft en aanbevelingen ontvangt op basis van hun eigen smaak en voorkeuren.

5. Het delen van Amazon Prime Video-account met familieleden

Stappen en tips over hoe je jouw Amazon Prime Video-account kunt delen met familieleden, zodat ze kunnen profiteren van de voordelen van Prime.

Het delen van een Amazon Prime Video-account met je familieleden is een geweldige manier om te profiteren van de voordelen van Prime Video en hen toegang te geven tot een breed scala aan films en tv-series. Hier zijn enkele stappen en tips om je te helpen je Amazon Prime Video-account te delen met je familieleden:

1. Creëer een Amazon Household: Zoals eerder besproken, kun je je Amazon Prime-lidmaatschap delen met maximaal vier andere volwassen gezinsleden en maximaal vier kinderprofielen door een Amazon Household aan te maken. Hierdoor kunnen je familieleden hun eigen individuele Amazon Video-profielen aanmaken en genieten van de voordelen van Prime Video.

2. Nodig je familieleden uit: Zodra je een Amazon Household hebt aangemaakt, kun je je familieleden uitnodigen om deel te nemen aan je Amazon Household. Ze ontvangen een uitnodiging via e-mail en moeten deze accepteren om toegang te krijgen tot je Amazon Prime Video-account.

3. Maak individuele video-profielen aan: Binnen je Amazon Prime Video-account kunnen je familieleden individuele video-profielen aanmaken, zodat ze hun eigen kijkvoorkeuren kunnen beheren en aanbevelingen kunnen ontvangen op basis van hun persoonlijke smaak.

4. Geef toegang tot je Amazon Prime Video-account: Zorg ervoor dat je je inloggegevens deelt met je familieleden, zodat ze kunnen inlog

Categories: Details 92 Amazon Prime Delen Met Familie

How To Share Amazon Prime Membership (Family & Friends)
How To Share Amazon Prime Membership (Family & Friends)

Als Prime lid kun je een Amazon Household aanmaken, waarmee je je Amazon Prime voordelen met je hele gezin kunt delen. Twee volwassenen en maximaal vier tieners en vier kinderen kunnen je Amazon Household vormen.Je kunt in Prime Video maximaal zes gebruikersprofielen hebben (het standaardprofiel en vijf extra profielen voor volwassenen of kinderen) op één Amazon-account.U mag met dezelfde Amazon-account tot drie video’s tegelijkertijd streamen.

Amazon Prime Video delen: een profiel aanmaken
 1. Open de website van Prime Video.
 2. Klik rechtsboven in de hoek op jouw profielpictogram/jouw naam.
 3. Klik op ‘+ Nieuw’
 4. Vul een profielnaam in.
 5. Schakel de optie kindvriendelijk profiel aan als het om een kind gaat.
 6. Klik op ‘Opslaan’

Top 24 amazon prime delen met familie

Zo Deelt U Op Veilige Wijze Abonnementen Op Populaire Diensten | Kaspersky Official Blog
Zo Deelt U Op Veilige Wijze Abonnementen Op Populaire Diensten | Kaspersky Official Blog
Pix-Star Easy Digitale Fotolijst Wifi 10 Inch, Video'S En Foto'S Direct Delen Via E-Mail Of App, Bewegingssensor, Ips-Display, Moeiteloze Installatie Van Één Minuut, 2 Jaar Garantie, Zeer Cadeau : Amazon.Nl: Elektronica
Pix-Star Easy Digitale Fotolijst Wifi 10 Inch, Video’S En Foto’S Direct Delen Via E-Mail Of App, Bewegingssensor, Ips-Display, Moeiteloze Installatie Van Één Minuut, 2 Jaar Garantie, Zeer Cadeau : Amazon.Nl: Elektronica
Dropbox Gebruiken Om Foto'S Met Familie En Vrienden Te Delen - Dropbox
Dropbox Gebruiken Om Foto’S Met Familie En Vrienden Te Delen – Dropbox
Nixplay Digitale Fotolijst Met Touchscreen 10,1 Inch Met Wi-Fi (W10P), Klassiek Mat, Foto'S Rechtstreeks Delen Via E-Mail Of App, Content Vooraf Laden : Amazon.Nl: Elektronica
Nixplay Digitale Fotolijst Met Touchscreen 10,1 Inch Met Wi-Fi (W10P), Klassiek Mat, Foto’S Rechtstreeks Delen Via E-Mail Of App, Content Vooraf Laden : Amazon.Nl: Elektronica

See more here: xemloibaihat.com

Learn more about the topic amazon prime delen met familie.

See more: xemloibaihat.com/video-lyric