POVEȘTI CU TÂLC PENTRU CEI CE CAUTĂ TREZIREA SPIRITUALĂ (1) – Xemloibaihat.com cập nhật mới

Có phải bạn đang muốn xem cảm âm bài hát để thổi sáo phải không? Có phải bạn đang muốn tìm kiếm cam am doi lua hay POVEȘTI CU TÂLC PENTRU CEI CE CAUTĂ TREZIREA SPIRITUALĂ (1) đúng vậy không? Nếu đúng như thế thì mời bạn xem nó ngay tại đây nhé.

POVEȘTI CU TÂLC PENTRU CEI CE CAUTĂ TREZIREA SPIRITUALĂ (1) | Cảm âm mới nhất.

XEM CHI TIẾT VIDEO NGAY BÊN DƯỚI

Povești cu tâlc pentru cei ce caută trezirea spirituală. Aceste adevărate baghete magice au însoțit dintotdeauna meditația în practica de inițiere pe calea trezirii. Fără ele meditația poate părea o corvoadă la care ne supunem pentru a obține o stare de pace a minții, ca și cum acesta ar fi scopul final.
#povestipentruoamenimari #sursademotivatiezilnica #povesticutalc

Povestea 1: 06:42 ; Povestea 2: 15:02 ; Povestea 3: 18:24

Însoțită de poveștile cu tâlc, meditația poate deveni adevărata natură a inițiatului, tranformându-se dintr-o corvoadă într-o joacă. Și uite așa, în joaca asta, am putea chiar să reușim să facem marele salt al trezirii, marele salt al iluminării.

Psihoterapeuții au preluat și ei poveștile cu tâlc, transformânu-le în POVEȘTI TERAPEUTICE. Obiectivul poveștilor cu tâlc în psihoterapie este să „păcălească” mintea pacientului prin blocarea mecanismelor sale de apărare şi accesarea infinitelor soluții care sunt depozitate în subconștient.

Alătură-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:

ALTE VIDEOCLIPURI RECOMANDATE:

SECRETELE CELOR 12 LEGI SPIRITUALE ALE UNIVERSULUI

GHIDUL TREZIRII SPIRITUALE

TEHNICI DE AUTOVINDECARE ENERGETICĂ

>> Ngoài xem những thông tin về chủ đề cam am doi lua, bạn có thể xem thêm những cảm âm khác tại đây: https://xemloibaihat.com/cam-am

Hình ảnh liên quan đến chủ đề POVEȘTI CU TÂLC PENTRU CEI CE CAUTĂ TREZIREA SPIRITUALĂ (1)

POVEȘTI CU TÂLC PENTRU CEI CE CAUTĂ TREZIREA SPIRITUALĂ (1)
POVEȘTI CU TÂLC PENTRU CEI CE CAUTĂ TREZIREA SPIRITUALĂ (1)

Ngoài xem nội dung có chủ đề cam am doi lua bạn có thể xem thêm một số thông tin hấp dẫn khác liên quan đến âm nhạc như: Lời bài hát, hợp âm bài hát, video karaoke, sheet nhạc, Mv ca nhạc, cảm âm… Và nhiều thông tin âm nhạc khác tại đây: https://xemloibaihat.com.

Tag liên quan đến từ khoá cam am doi lua.

povești cu tâlc pentru cei ce caută trezirea spirituală,povesti cu talc,povești cu tâlc,trezire spirituală,calea trezirii,povești terapeutice,povești spirituale,sursa de motivatie zilnica,dezvoltare personala,puterea minții,puterea subconstientului,psihoterapie,ghidul trezirii spirituale,iluminarea mintii,iluminare si trezire spirituala,povesti pentru oameni mari.

Rất mong những thông tin này hữu ích cho bạn. Xin chân thành cảm ơn.


23 thoughts on “POVEȘTI CU TÂLC PENTRU CEI CE CAUTĂ TREZIREA SPIRITUALĂ (1) – Xemloibaihat.com cập nhật mới

 1. loredana balasoiu says:

  🙏❤ Preaintelepti au judecat taranul, or judecarea celor din jur nu ar trebui sa existe, deci raspunsul meu este: era gresit.
  Taranul stia ca nu poate sa-si "vanda" sursa necesara mentinerii vietii linistite pe care o traiau impreuna cu fiul sau, acesta fiind protejat datorita cazaturii de pa iapa, astfel viata lui era in pace nu in razboi.
  Printul atunci cand se ruga defapt isi asculta Sinele Interior.
  Razboiul a fost castigat de regatul printului datorita credintei sale puternice.❤🙏
  Astept cu nerabdare raspunsul la aceasta poveste cu tâlc.
  Mulțumesc!

 2. Jeni Nan says:

  Multumesc pentru povestile intelepte. Ne ajuta sa ne introspectam. Eu cred ca in prima poveste, printul a castigat adevaratul razboi cu propriul ego, ceea ce, in mod implicit conduce la castigarea pacii/linistei si in plan material. In ce-a de-a doua poveste intrebarea ucenicului ar putea fi: cum voi sti ca sunt pregatit sa revin?

 3. Elena Roaua says:

  1- Războiul a fost câştigat de Prinz. Noi nu ştim ,, ce este bine sau ce este rău " – dar trebuie să acționăm cu ataşament/ iubire ( ce mie nu-mi place altuia nu-i face ) față de ființa ( animal, insecte, oameni ) care se găşeşte lângă noi = batrânul nu a vândut calul ptr că nici el nu vroia să fie vândut. 2- Nepăsarea şi indiferența nu i-a dat voie să rămână mai departe lângă maiestru. Tânărul a întrebat care este adevăratul motiv pentru care nu poate rămâne. 3- Bucuria de nu a fi ,, singur " ! El avea răbdare şi era perseverent ! Aştept răspunsul d.voastră ☺💖🌞

 4. Ariadna-Mariana Gherghinescu says:

  Nu stiu ce sa spun. Sincer. Atunci cand cred ca am gasit raspunsul de fapt constat ca nu il am. Si atunci cand cred ca nu am nici un raspuns stiu ca raspunsul meu nu este acelasi cu al tau. Nu, nu sunt nici inteleapta si nici iluminata. Am un drum lung si nu pentru ca nu as vrea ci pentru ca nerabdarea mea imi este piedica. Mai stiu ca atata timp cat ma voi compara cu altii nu vou atinge nici un progres. Cred ca printul a gasit o cale sa faca pace trecand dincolo de profetia din vis. La restul nu am raspuns. Dar deja ti-am spus ca am un drum lung pana la iluminare.

 5. Daniela Ardeleanu says:

  Bună! Indraznesc să zic și eu că la prima poveste tâlcu ar fii că nu suntem in măsura noi să spunem ce este bine și ce ESTE rău…. indiferent de situație

 6. Georgeta Mazare says:

  Întotdeauna, poveștile cu tâlc ne invata ,cate ceva.Eu nu vreau trezire spirituală, eu imi doresc sa fiu conștientă si prezenta in viata mea ,în fiecare clipă a vieții, mele.Viata ,așa cum o trăiesc, este ca si apa ,își urmează cursul ei.Multumesc cu recunoștință, si astept ,următoarele, povești.

 7. Nikol Kristin says:

  Multumesc mult pentru aceste povesti ❤
  Eu cred in mine pentru ca Dumnezeu si toata lucrarea lui este in mine si in fiecare fiinta pe acest pamant…daca pierzi increderea in tine nu vezi Dumnezeu si toata lucrarea lui ….
  Sper ca imi dati un raspuns daca gresesc…
  Multumesc mult

 8. Mihaela Scarlat says:

  Adevărată trezire spirituală. Mulțumesc
  În prima povestire, eu cred că prințul a câștigat războiul. Ceea ce am înțeles din această povestire, este faptul că fiecare dintre noi, are un destin. Întrebarea bătrânului "de unde știți voi?", este înțeleaptă. Exemplul bătrânului este demn de urmat.

 9. Giony Fighter says:

  Întrebarea pt povestea a 2a, la o gândire logica ar fi: Maestre dacă nu as fi aruncat cu pietre în prun chiar mi-ai fi permis sa încep inițierea? Răbdarea e una din
  calitățile unui Maestru,dar și lecția primita datorita nerabdarii lui a fost tot o inițiere în tainele iluminării. Maestru îți arată metodele prin care poți sa te luminezi dar pașii concreți îi faci tu singur. Namaste!

Comments are closed.